معاون هماهنگی خانه کارگر: متاسفانه برخی بیمارستانهای دولتی بیماران تامیناجتماعی را نمیپذیرند
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا، در روزهای اخیر تصاویری در فضای مجازی دست به دست میشود که نشان میدهد برخی از بیمارستانها در دو استان اصفهان و مازندان از پذیرش بیماران تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی خودداری میکنند و علت این ممانعت نیز بدهی سازمان تامین اجتماعی به بیمارستانهای دولتی اعلام شده است. برهمین اساس حسن صادقی، معاون هماهنگی خانه کارگر نیز در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا این موضوع را تایید و اظهار کرد: متاسفانه در روزهای اخیر شنیدهایم برخی دانشگاههای علوم پزشکی و بیمارستانهای دولتی، بنا به دلایلی از ارائه خدمات درمانی به کارگران و مستمریبگیران تحت پوشش تامیناجتماعی خودداری میکنند.
وی افزود: پزشکان در زمان فارغالتحصیلی خود سوگندی بهجا میآورند که بر خدمت رسانی به بیماران در هر شرایط و فارغ از همه مسایل تاکید میکنند که این امر بر خلاف این سوگندنامه و همچنین آموزهای دین مبین اسلام است.
صادقی با یادآوری اینکه سازمان تامین اجتماعی از جمله سازمانهای همگام با طرح تحول سلامت و یار دولت بوده است، یادآور شد: چگونه است سازمان بیمه سلامت ایرانیان که بیشترین بدهی را به بیمارستانهای دولتی دارد، مورد چنین هجمهای قرار نگرفته است و علاوه بر این همگان میدانیم که سازمان تامین اجتماعی بیش از 120 هزار میلیارد تومان از دولت طلب دارد، همچنین طلبهایی هم از بیمارستانهای دولتی بابت فروش دارو از آنان دارد که وصول نشده است، آیا شایسته است که این سازمان با همین استدلال از ارائه دارو به بیمارستان دولتی خودداری کند.
وی اظهار کرد: بدون شک این اقدام بیمارستانهای دولتی موجب رنجش خاطر جامعه کارگری خواهد شد و به دور از وظیفه حاکمیتی دولت است.
صادقی با بیان اینکه از سال 1369 که قانون الزام در سازمان تامین اجتماعی اجرا شده است، وزارت بهداشت ریالی بابت سرانه درمان به بیمهشدگان سازمان تامین اجتماعی پرداخت نکرده است، گفت: این امر شایسته دولتمردان نیست که از وظایف حاکمیتی خود شانه خالی کنند و حق سرانه بیش از 42 میلیون نفر از جمعیت کشور که تحت پوشش تامین اجتما عی است را نادیده بگیرند.
معاون هماهنگی خانه کارگر با اشاره به اینکه این اقدام بیمارستانهای دولتی در تاریخ حوزه سلامت کشور بیسابقه است، گفت: جامعه کارگری با اجرای صحیح طرح تحول سلامت مخالف نیست اما یادمان نرفته است که قرار بود با اجرای طرح تحول سلامت نظام ارجاع نهادینه و حضور پزشکان در بیمارستانها تمام وقت باشد اما متاسفانه شاهد اتفاقهای دیگری هستیم که وزیر بهداشت انتظار میرود نسبت به این نوع تحرکات اقدام مناسب داشته باشد.
این فعال جامعه کارگری با تاکید بر وظیفه حاکمیتی وزارت بهداشت در امر سلامت جامعه گفت: از وظایف اصلی وزارت بهداشت، ایجاد فضای مناسب برای تأمین سلامت تمامی افراد جامعه است اما متاسفانه با این اقدامات شاهد هستیم که به نیمی از جمعیت کشور شامل اقشار آسیب پذیر و زحمت کش جامعه اجحاف میشود ، این در حالی است که حق سرانه تمامی جمعیت کشور به این وزارت خانه پرداخت میشود.
انتهای پیام/